CAVITATIE… Het alternatief voor liposuctie

Cavitatie is een nieuwe manier om met blijvend resultaat vet te verwijderen, het geeft hetzelfde resultaat als liposuctie. De behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via ultrasone geluidsgolven. Deze afgebroken vetcellen worden getransporteerd naar de lever dankzij het lymfatische systeem en de bloedcirculatie en verlaten op natuurlijke wijze het lichaam (via de nieren en de lever) Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op kleine lokale zones waar het moeilijk verdwijnt. De hoeveelheid vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken, zodat er per behandeling slechts kleine zones behandeld kunnen worden.

Voor de behandeling: Bij het intake gesprek dient te worden nagegaan of de klant in een goede gezondheid verkeert. De therapeut bespreekt met de klant welk gebied er behandeld gaat worden. Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van de vetophopingen en het doel dat de klant voor ogen heeft. Een combinatiebehandeling of een aangepast voedingspatroon kunnen geadviseerd worden om tot een goed eindresultaat te komen. Cavitatie is geen alternatief voor afvallen: het gaat slechts om het verwijderen van kleine, lokale vetophopingen.

De behandeling: Na het aanbrengen van een contactgel worden er 2 verschillende behandelkoppen op het te behandelen gebied gebracht. er worden roterende bewegingen met de behandelkop uitgevoerd om zodoende alle vetcellen te treffen De behandeling is geheel pijnloos, de klant kan enkel kleine tintellingen of warmteprikkels waarnemen. Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid. De behandeling kan vervelend zijn voor klanten die lijden aan overgevoeligheid, zeker ter hoogte van het trommelvlies.

Na de behandeling: Een koolhydraatarm dieet begeleidt de vet afbraak. De voeding moet veel eiwitten bevatten, maar geen dierlijk vet of enkelvoudige suikers. Ook kunnen er aanvullend voedingssupplementen worden genomen, bv aminozurencomplex. Geadviseerd word om binnen 6 tot 8 uur na de behandeling extra te bewegen en veel water te drinken.

Welke resultaten mag men verwachten? Efficiënte en uitmuntende resultaten voor de verwijdering van cellulite en lokale vetophopingen. We verkrijgen het gewenste silhouet op de plaatsen daar waar we het willen. Na de eerste behandeling kan er tot 3 cm omtrek vermindering plaatsvinden. Binnen de maand zal je blijvende resultaten zien, met 1 behandeling per week. Dankzij deze technologie kan jij ook je ideale lichaam verwezenlijken...

Contra indicaties:
Contra-indicaties zijn onder andere obesitas, ziekten en afwijkingen van de leverfunctie, diabetes, metalen prothesen nabij het behandelgebieden of stofwisselingsziekten.

Welke zones mogen niet behandeld worden?
Hoofd en hals, oksels, anale zone, knieholte, handen, gelaat, decolleté, borst, genitale organen, enkels, voeten.

Behandelgebied

Prijs per behandeling

Kuur van 6x

Hele buik (2 zones) € 120,- € 600,-
Buik onder navel € 70,- € 300,-
Buik boven navel € 70,- € 300,-
Dijen buiten € 70,- € 300,-
Dijen binnen € 70,- € 300,-
Dijen binnen & buiten (2zones) € 120,- € 600,-
Billen € 90,- € 400,-
Bovenarmen € 70,- € 300,-
Knieën € 60,- € 250,-
Tripollar

Losse behandeling per zone € 59,-
Kuur van 6 behandelingen € 299,-

 • Adres: Groene hilledijk 238
  3074AD Rotterdam
 • Telefoon: +31 6 41 462 544
 • Email: info@goldbeauty.nl

Openingstijden

 • Maandag 12.00 - 18.00
 • Dinsdag 10.00 - 18.00
 • Woensdag 10.00 - 18.00
 • Donderdag 10.00 - 18.00
 • Vrijdag 10.00 - 21.00
 • Zaterdag 10.00 - 18.00