UltraSculptor is een behandeling om wenkbrauwen, doorhangende huid op het gelaat en in de hals te ‘liften’ zonder operatie met direct resultaat met ook een zichtbaar verbeterde teint en huidstructuur!

De mooie en elastische veranderingen beginnen 20 à 40 minuten na de éénmalige en eenvoudige UltraSculptor behandeling en werken nog lange tijd door. Optimaal resultaat is zichtbaar na verloop van 2 a 3 maanden. Het collageenregeneratie proces gaat door tot 6 maanden na de eerste behandeling.

Ultrasculptor

Gelaatzone Kliniekprijs  Onze prijs
Onderkin € 1.050,- € 350,-
Kaaklijn en wangen € 1.350,- € 495,-
Pakket: Kaaklijn, wangen en onderkin € 2.150,- € 795,- 
Wenkbrouwen € 1.350,- € 300,-
Wallen onder de ogen € 1.359,- € 300,-
Hals € 1.350,- € 300,-
Pakket: onderkin en hals € 2.150,- € 450,-
Décolleté € 1.350,- € 400,-
Volledig gelaat + hals   € 945,-
Is een UltraSculptor behandeling veilig?
De behandeling met H.I.F.U. is gecertificeerd door de FDA en het apparaat is ook CE goedgekeurd. De Ultrasculptor is wereldwijd veilig gebruikt met meer dan 200.000 behandelingen.
Zijn er neveneffecten?
Het is mogelijk dat er eerst een beetje roodheid/zwelling zichtbaar is, of dat u een tintelend gevoel ervaart. Dit verdwijnt meestal voordat u de behandelruimte verlaat en in elk geval binnen enkele uren. Dit geeft tevens aan dat het heilzame proces van collageen regeneratie is begonnen. H.I.F.U. huidverstrakking is klinisch bewezen veilig en met natuurlijke en verjongingseffecten
Hoe werkt de UltraSculptor?
UltraSculptor levert H.I.F.U. (High Intensity Focused Ultrasound) energie onder de huid. H.I.F.U. werkt in op drie lagen van de huid en de S.M.A.S. (fibromusculaire laag) Dit is dezelfde laag die wordt gelift tijdens een chirurgische facelift. Met de H.I.F.U. wordt het weefsel veilig verwarmd, hetgeen resulteert in verstrakking van de huid en vorming van nieuw collageen, waardoor een lange-termijn verstevigend effect ontstaat. Er wordt een applicator op de gereinigde huid geplaatst en er verschijnt een beeld op het scherm. De behandelend specialiste kan zo exact bepalen waar de energie gegeven wordt. Dezelfde applicator wordt vervolgens gebruikt om een gedoseerde hoeveelheid energie af te geven op precies de juiste diepte onder de huid. Dit alles zonder het huidoppervlak te beschadigen. Ook de bovenste huidlaag profiteert van het ondersteunend effect. Het resultaat is een geleidelijk liftend effect, dat een verstrakking van de huid tot gevolg heeft.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
De meeste patiënten krijgen slechts één behandeling. De praktijk heeft bewezen dat geweldige resultaten worden bereikt met UltraSculptor met verbeteringen zichtbaar tot 6 maanden na de eerste behandeling. Bijwerk-behandelingen kunnen worden gedaan om het jaar afhankelijk van uw gestel en wensen. U komt eerst een keer langs voor een intake en dan krijgt u speciale vocht inbrengende maskers mee en een aantal richtlijnen ter voorbereiding op de behandeling. Na de behandeling zien wij u ook graag nog een keer terug voor controle.
Zijn er contra-indicaties?
De behandeling is niet geschikt voor zwangere vrouwen, open en niet geheelde wonden, huidaandoeningen en leasies in het gelaat.
Wat kost de UltraSculptor?
Zoals u ziet bieden wij ongelofelijke scherpe prijzen aan. Wij vinden dat een face-lift voor iedereen betaalbaar moet zijn. U betaalt bij ons niet voor een dure kliniek. Onderstaande prijzen zijn op dit moment extra laag als introductie. Over enige tijd betaalt u meer dus profiteer van onze geweldig lage prijzen zo lang het nog kan.
 • Adres: Groene hilledijk 238
  3074AD Rotterdam
 • Telefoon: +31 6 41 462 544
 • Email: info@goldbeauty.nl

Openingstijden

 • Maandag 12.00 - 18.00
 • Dinsdag 10.00 - 18.00
 • Woensdag 10.00 - 18.00
 • Donderdag 10.00 - 18.00
 • Vrijdag 10.00 - 21.00
 • Zaterdag 10.00 - 18.00