Wilt u niet verwend worden met een gezichtsbehandeling die is speciaal samengesteld voor de behoeftes van uw huid ?
Goldbeauty geeft extra aandacht aan hygiëne en biedt u het beste op het gebied van
persoonlijke verzorging.
Onze team staat voor veiligheid, expertse en vertrouwen.
Onze huidspecialiste neemt alle tijdvoor u om een uitgebreide gezichtsanalyse uit te voeren.
Gezichtsbehandelingen zijn er te boeken al vanaf 49,-

Klassieke gezichtsbehandeling
Onze klassieke gezichtsbehandeling is een uitgebreide gezichtsbehandeling die vooral als doel heeft, het verzorgen van de huid en ontspanning. Ideaal om te boeken als eerste kennismaking.

Huidanalyse
Een milde reiniging van je huid
Een peeling, aangepast op jouw huidtype
Verwijderen van onzuiverheden
Tijdens het inwerken van de peeling, wordt een exfoliant aangebracht op het decolleté
Epileren of harsen van wenkbrauwen
Een crème masker (hydraterend, verzachtend of verstevigend), tijdens het masker worden schouders en nek gemasseerd
Verzorging van de huid met een toner, exfoliant, serum, oogcreme en dag- of nachtcrème
Advies om uw huid zelf in topconditie te brengen/houden.
+/- 45minuten   €49,-

GREENPEEL
HERWIN UW NATUURLIJKE SCHOONHEID MET DE KRACHTEN VAN DE NATUUR
De GreenPeel (Aziatische peeling) is de enige kruidenpeelingmethode met een gebruiks- en ervaringsperiode van meer dan 50 jaar, wat het begrip “langdurige ervaring” rechtvaardigt.
De GREEN PEEL® herbal peeling kan zonder schadelijke bijwerkingen vaker herhaald worden. Ook afzonderlijke lichaamsdelen zoals de rug, buik, bovenarmen en dijen kunnen behandeld worden.
 +/- 60 minuten
€89,- 3 behandelingen € 250,-

CARBON LASER PEEL
De carbon laser peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van rimpels, grove poriën, acne/littekentjes en het herstellen van een vette huid. De carbon laser werkt van binnenuit de huid, het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Eén carbon laser peeling behandeling voor huidverjonging/huidverbetering geeft al na één keer resultaat. Het is een veilige en pijnloze behandeling met de Q-Switch ND Yag Laser speciale carbonpeeling (medisch koolstof, minerale modder van vulkanische steen en verscheidene natuurlijke plantaardige extracten en kruiden extracties) en carbonlens.
 +/-45 minuten
€75,- 3 behandelingen € 200,-

BABY SKİN İNJECTİONS with Hyaluronic Acid
Met baby skin mesotherapy bereiken wij uitstekende resultaten bij het tegengaan van huidveroudering en bij de behandeling van bepaalde rimpels die niet met fillers of Botox, behandeld kunnen worden. Deze skinbooster zorgt bovendien voor een gezonde en stralende teint.
Bij een Baby Skin Mesotherapy behandeling wordt met behulp van een heel dun naaldje een kleine hoeveelheid vloeistof Viscoderm Skinko geïnjecteerd. De vloeistof Viscoderm Skinko is een zeer effectieve en doeltreffende anti-aging cocktail die bestaat uit niet gecrossed linked hyaluronzuur, de vitamines A, B, D en E, aminozuren en groeifactoren.
+/- 60 minuten
per zone voor 200,- gehele gelaat 350,-

GOLD DERMİS
De GOLD dermis  is een nieuw apparaat dat gebruikt wordt voor microneedling en huidvernieuwing. In vergelijking met bestaande micro needling therapie is de gold dermis effectiever en veiliger.
De gold dermis heeft kleine vibrerende naaldjes die de huid een heel klein beetje beschadigen, zodat er een natuurlijk genezingsproces in gang wordt gezet. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). Deze methode is onder andere geschikt voor de volgende indicaties:
(Acne)littekens/Huidverjonging/ huidverbetering/Rimpels/Pigmentvlekken
Grove poriën
 +/-60 minuten
Behandeling € 175,-

LED MASK TERAPY
Uit vele wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat LED (Light Emitting Diode) therapie de aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsel repareert. Naast dat het wordt gebruikt voor de behandelingen met huidverjonging en totale algemene huidverbetering is het LED masker ook geschikt om de acne te remmen. LED therapie is een aanvulling op al onze behandelingen gezien het ook roodheid van de huid verminderd.
LED huidverjonging, wondgenezing (per 20 minuten)€30,-p.b.

CASMARA
Het Spaanse merk casmara heeft een 8tal alginaatmaskers in haar assortiment. Deze maskers, met een hoge concentratie aan werkstoffen, kunt u in plaats van een crèmemasker erbij boeken. +/-20minuten €35,-p.b.
 • Adres: Groene hilledijk 238
  3074AD Rotterdam
 • Telefoon: +31 6 41 462 544
 • Email: info@goldbeauty.nl

Openingstijden

 • Maandag 12.00 - 18.00
 • Dinsdag 10.00 - 18.00
 • Woensdag 10.00 - 18.00
 • Donderdag 10.00 - 18.00
 • Vrijdag 10.00 - 21.00
 • Zaterdag 10.00 - 18.00