Permanente make-up accentueert schoonheid en minimaliseert imperfecties.
Goldbeauty zorgt voor een gelaat in harmonie, volledig in balans. En dat op een natuurlijke manier. Een combinatie van kunst en wetenschap, met een subtiel en verfijnd resultaat. Kleurstabiel, betrouwbaar en volledig in lijn met jou wenkbrauwen, ogen en lippen.

Nieuw en natuurlijk!

Naar aanleiding van jouw wensen, de mogelijkheden en technieken, zoals hairstroke-, 3D techniek,  schaduw techniek (magic shading of ombre techniek) of microblading kan er altijd een mooie wenkbrauw bij je gezet worden die helemaal bij jou past.
De pigmenten bevatten geen ijzeroxide, AZO, nikkel, teratogene stoffen of zware metalen. Ze blijven dus eigenlijk niet permanent in de huid en veranderen ook niet van kleur. Het resultaat blijft kleurvast gedurende 2 tot 5 jaar voor de Eye-Liner en Lippen en 1 tot maximum 1,5 jaar voor de werkbrauwen.

Mooie wenkbrauwen fascineren en doen het gelaat stralen. Dunne of onregelmatige haargroei, eventuele littekens in de wenkbrauw zijn imperfecties die Goldbeauty perfect kan oplossen. Door passie, techniek en ervaring helpen we de perfecte wenkbrauw te creëeren. Afhankelijk van de morfologie van uw gelaat bespreken we met u de ideale wenkbrauwvorm.
Deze behandeling duurt ± 1,5uur.

Eyeliner voor uw oogleden

Ogen zijn de vensters van de ziel. En oogleden en wimpers laten je ogen spreken. Met pigmentatie tussen de wimperhaartjes zorgen we voor een natuurlijke en volle oogopslag. Dat kan zowel op het onder-als het bovenooglid. Een fijn, haast onzichtbaar ooglijntje maakt de ogen intenser. Perfect voor wie van de 'naturel'-look houdt. Omdat smaken verschillen, bespreken we eerst uitgebreid de wensen en gebruikte technieken. Deze behandeling duurt ± 1,5 uur.

Met onze 3D/6D Hairstroke Eyebrows verwerven we nationale en internationale bekendheid.
Ervaar waarom jaarlijks meer dan 1000 uiterst tevreden cliënten voor Gold Beauty kiezen.
GGD Goedgekeurd
Gold beauty werkt uiteraard volgens de GGD opgestelde hygiënevoorschriften en is in bezit van alle benodigde vergunningen van de GGD Rotterdam. Dus voor het aanbrengen van permanente make-up met een naald.

Wenkbrauwen
Microblading 3D € 300,-

Microblading 6D € 350,- 

3D Airbrush powereffect € 350,-

Gold brows (airbrush icm hairstoke) € 400,-

De nabehandelingen voor alle behandelingen zijn € 100,-

Evt. 2e nabehandeling bij sterk vervaagde PMU € 100,-

Ogen/Eyeliners

Infralashes(dunne eyeliner) boven € 200,-
Infralashes onder € 200,-
Infralashes boven en onder € 350,-
Eyeliner boven € 250,-

Informatie over de risico’s van permanente make-up

Het zetten van permanente make-up brengt risico’s met zich mee. Zorg daarom dat je goed bent uitgerust en genoeg hebt gegeten. Stel de behandelaar op de hoogte van eventueel medicijngebruik of huidproblemen, allergieën, epilepsie en overgevoeligheidsreacties. En controleer op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl dat de studio waar je een PMU wilt laten zetten, een vergunning heeft. Deze vergunning geeft aan dat de studio werkt volgens de hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid.  

Laat geen permanente make-up aanbrengen:  
 • op plekken waar je het afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling hebt ondergaan;
 • op een litteken dat minder dan een jaar oud is; op een plek waar minder dan zes weken geleden PMU is gezet;
 • op een plek waar minder dan drie maanden geleden een PMU of tatoeage is weg gelaserd of waar de laserwond nog niet genezen is; 
 • -op geïrriteerde huid zoals bultjes, donkere moedervlekken of zwellingen;  als je onder invloed bent van alcohol of drugs;  als je zwanger bent.
Daarnaast wordt het afgeraden om permanente make-up te laten zetten als je last hebt van één van de volgende aandoeningen:  
 • diabetes, hemofilie, chronische huidziekte, allergie voor pigmentstoffen of andere materialen waarmee PMU wordt gezet; immuunstoornis, hart- en vaatafwijkingen.
Heb je één van deze aandoeningen of gebruik je antistollingsmiddelen of antibiotica ? En wil je toch PMU? Overleg dan eerst de mogelijkheden met een arts.

Nazorginstructie

Nazorg Nieuwe permanente make-up is vergelijkbaar met een schaafwond. Slechte verzorging en onhygiënische behandeling kunnen wondinfecties en littekenweefsel veroorzaken. Bovendien kunnen wondinfecties tot een minder mooie PMU leiden. Als je de PMU goed verzorgt, duurt het twee tot zes weken tot de behandelde huid genezen is.

Tijdens het zetten van permanente make-up gaat de huid kapot, waardoor er een wond ontstaat. Als je de PMU goed verzorgt, duurt het ongeveer zes weken tot de behandelde huid genezen is. Je mag met een permanente make-up wel douchen.

Behandel de PMU als volgt:  
 • was de permanente make-up twee keer per dag met een milde ongeparfumeerde zeep
 • dep de permanente make-up na het wassen met een schone handdoek droog
 • smeer de behandelde huid in met een zalf die je van de behandelaar hebt gekregen of die hij of zij je aanraadt.  
Zorg dat je tijdens het genezingsproces:
De behandelde huid zo min mogelijk aanraakt (was eerst je handen voordat je de huid verzorgt) niet krabt aan de behandelde huid de PMU niet bedekt met strakke of bevuilde kleding de behandelde huid niet afdekt met pleisters of verband (bubbel)baden, zwembaden, sauna’s en stoombaden vermijdt de behandelde huid niet blootstelt aan zonlicht of de zonnebank. De behandelde huid blijft ook na genezing erg gevoelig voor zonlicht. Smeer je PMU daarom altijd in met zonnebrand.  Let op: neem contact op met de huisarts bij extreme roodheid, zwellingen, bloedingen, wondvocht, kleurverandering of chronische pijn.
 • Adres: Groene hilledijk 238
  3074AD Rotterdam
 • Telefoon: +31 6 41 462 544
 • Email: info@goldbeauty.nl

Openingstijden

 • Maandag 12.00 - 18.00
 • Dinsdag 10.00 - 18.00
 • Woensdag 10.00 - 18.00
 • Donderdag 10.00 - 18.00
 • Vrijdag 10.00 - 21.00
 • Zaterdag 10.00 - 18.00