PLASMALIFT FIBROBLASTING is een revolutionaire nieuwe technologie waarmee o.a. ooglidcorrecties kunnen worden uitgevoerd. Deze behandeling kan zonder chirurgie ook de huid liften of bijvoorbeeld littekens striea en moeder of pigmentvlekken verwijderen.

Als één van de eerste cosmetische klinieken in Nederland is Gold Beauty gespecialiseerd in PLASMALIFT FIBROBLASTING  Stuur een e-mail naar info@goldbeauty of bel 0103410379

De methode is in Italië bedacht door Prof. Dr. Giorgio Fippi en ontwikkeld is door het Italiaanse bedrijf GMV. In vele landen heeft deze nieuwe technologie de markt van de cosmetische ingrepen radicaal veranderd. Hierdoor is de drempel naar dergelijke ingrepen veel lager en voor iedereen die bang was voor de traditionele behandeling is deze veilige procedure een geweldige ontwikkeling.

PLASMALIFT FIBROBLASTING werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Tijdens een PLASMALIFT FIBROBLASTING behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog bestaande uit geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Als reactie op deze aanraking trekken de huidvezels direct samen en ontstaat er een liftend effect. Dit voel je niet of nauwelijks. Een behandeling met PLASMALIFT FIBROBLASTING bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. Een behandelsessie duurt 10 tot 15 minuten. Het behandelde gebied herstelt zeer snel en er treedt zelden, dan gering, een zwelling op.

Aantal behandelingen
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van de overtollige huid, de complexiteit van het probleem en uw individuele wensen. In het consult wordt besproken hoeveel behandelingen nodig zijn voor het gewenste resultaat. In veel gevallen is één behandeling al voldoende.

Is het pijnlijk?
De behandeling is in principe pijnvrij. Voor behandelingen waarbij grotere huidzondes, gevoeligere plekken (zoals de oogleden, mond en lippen) kan er gebruik worden gemaakt van een verdovingscrème. De crème wordt 30 tot 40 minuten voor aanvang van de behandeling aangebracht.

Minimale hersteltijd
De behandelde huid kan een lichte zwelling vertonen die gemiddeld twee dagen kan duren. Ook ontstaat er ‘’crusting’’ van de huid. Dit is een veelvoud van minuscule korstjes. Deze korstjes verdwijnen binnen vijf tot zeven dagen. Tot die tijd kunnen ze gemakkelijk bedekt worden, waardoor het geen belemmering in het dagelijks leven geeft. Het is wel belangrijk dat de huid, na de behandeling, wordt beschermd met een zonnefactor tegen schadelijke straling van de zon.

Ooglidcorrecties
Facelift en huidverstrakking
Lifting van de wenkbrauw
Behandeling van actieve acne
Verminderen van;
Rokerslijntjes en mondrimpels
Kraaienpootjes
Neus lippenplooi
Verwijdering van;
Bultjes, wratjes en fibromen
Moeder- en pigmentvlekken
Acne littekens
Keloïde
PLASMALIFT FIBROBLASTING is de nieuwe revolutionaire behandelmethode in de esthetische geneeskunde en het meest innovatieve medische alternatief voor chirurgische ingrepen. Deze unieke methode is volledig veilig, geschikt voor ieder huidtype en er komen geen mesjes, hechtingen of naalden aan te pas.
 • Adres: Groene hilledijk 238
  3074AD Rotterdam
 • Telefoon: +31 6 41 462 544
 • Email: info@goldbeauty.nl

Openingstijden

 • Maandag 12.00 - 18.00
 • Dinsdag 10.00 - 18.00
 • Woensdag 10.00 - 18.00
 • Donderdag 10.00 - 18.00
 • Vrijdag 10.00 - 21.00
 • Zaterdag 10.00 - 18.00