ACTIE, korting op al onze cursussen/opleidingen!

pmu allround opleiding

De Allround Opleiding is de meest uitgebreide en professionele Permanente Make-up opleiding. Het is een combinatie van de Basis Opleiding inclusief de 3 Master Opleidingen: Wenkbrauwen, Eyeliner en Lippen.

De vakopleiding tot PMU specialist bestaat uit meer dan alleen het daadwerkelijk aanbrengen van de permanente make-up. Om een gedegen kennis op te bouwen bestaat onze opleiding uit drie verschillende onderwerpen; basisleer over het huid en kleuren, het toepassen van PMU en lessen over ondernemerschap. Alle soorten wenkbrauw technieken, eyeliner en lippigmentatie. 4 daagse opleiding

De 4daagse permanente make-up opleiding is een uitgebreide opleiding voor iedereen die permanente make-up specialist willen worden en die zich willen specialiseren . Denk bijvoorbeeld aan het zetten van permanente wenkbrauwen, lippigmentatie of eyeliner. Wil jij je echt breed laten opleiden? Dan is onze masterclas opleidingen geschikt voor jou waarbij de onderdelen aan bod zullen komen waarin jij je wilt specialiseren.

terug naar overzicht ››

Vooropleiding

Er is geen vooropleiding nodig voor het volgen van deze cursus

Certificaat

Bij behalen van cursus, ontvang je geen certificaat

*Prijzen zijn incl.BTW

meld je aan ››

Gold Academy inschrijven

(Datum wordt na aanmelding in overleg vastgesteld.)