Facelift

Het is mogelijk, eindelijk een facelift zonder operaties en injecties met direct een fantastisch resultaat. Op basis van jouw wensen wordt gekozen voor een ULTHERA of Plasma facelift.

Behandelingen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

ULTHERA

Ben je op zoek naar een niet-invasieve (= niet-operatieve) behandeling om jouw huid te liften? De Ultherapie behandeling is een alternatief voor een chirurgische facelift en verstrakkingsoperatie. De behandeling is ideaal om de huid van bijvoorbeeld de hals, de wenkbrauwlijn, de bovenarmen en de onderkant van de kin te liften. Dankzij de Ultherapie worden de diepere huidlagen aangepakt waardoor de huid verstevigd wordt. De behandeling biedt alle voordelen van een operatie, maar dan zonder narcose, zonder littekens en géén hersteltijd. De werking van de Ultherapie behandeling berust op geluidsgolven waarmee de huid tot 5 millimeter diepte kan worden verhit. Ook wordt de onderliggende spier- en vetlaag aangepakt, lagen die normaal gesproken alleen met een chirurgisch mes te bereiken zijn.

Meer informatie

Prijzen

Wil je weten wat een specifieke Ultherapie behandeling inhoudt en wat de kosten zijn? Neem even contact met ons op dan geven we je alle informatie.

Neem contact op ››

Ooglidcorrectie zonder snijden

PLASMALIFT FIBROBLASTING is een revolutionaire nieuwe technologie waarmee o.a. ooglidcorrecties kunnen worden uitgevoerd. Deze behandeling kan zonder chirurgie ook de huid liften of bijvoorbeeld littekens, striae en moeder- of pigmentvlekken verwijderen. Als één van de eerste cosmetische klinieken in Nederland is Gold Beauty gespecialiseerd in PLASMALIFT FIBROBLASTING.

Deze behandeling werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Tijdens een PLASMALIFT FIBROBLASTING behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog bestaande uit geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Als reactie op deze aanraking trekken de huidvezels direct samen en ontstaat er een liftend effect. Dit voel je niet of nauwelijks. Een behandeling met PLASMALIFT FIBROBLASTING bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. Een behandelsessie duurt 10 tot 15 minuten. Het behandelde gebied herstelt zeer snel en er treedt zelden, dan gering, een zwelling op.

Aantal behandelingen
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van de overtollige huid, de complexiteit van het probleem en jouw individuele wensen. In het consult wordt besproken hoeveel behandelingen nodig zijn voor het gewenste resultaat. In veel gevallen is één behandeling al voldoende.

Is het pijnlijk?
De behandeling is in principe pijnvrij. Voor behandelingen waarbij grotere huidzondes, gevoeligere plekken (zoals de oogleden, mond en lippen) kan er gebruik worden gemaakt van een verdovingscrème. De crème wordt 30 tot 40 minuten voor aanvang van de behandeling aangebracht.

Minimale hersteltijd
De behandelde huid kan een lichte zwelling vertonen die gemiddeld twee dagen kan duren. Ook ontstaat er ‘’crusting’’ van de huid. Dit is een veelvoud van minuscule korstjes. Deze korstjes verdwijnen binnen vijf tot zeven dagen. Tot die tijd kunnen ze gemakkelijk bedekt worden, waardoor het geen belemmering in het dagelijks leven geeft. Het is wel belangrijk dat de huid, na de behandeling, wordt beschermd met een zonnefactor tegen schadelijke straling van de zon.

Prijs ooglidcorrectie | Boven € 300,- | Onder € 300,-
Prijs kraaiepootjes | € 200,-

Correcties

  • Ooglidcorrecties
TABEL MET WITTE ACHTERGROND
Scroll naar boven