Facelift zonder operatie

Het is mogelijk, eindelijk een facelift zonder operaties en injecties met direct een fantastisch resultaat. Op basis van jouw wensen wordt gekozen voor een ULTHERA of Plasma facelift.

Behandelingen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

ULTHERA

Ben je op zoek naar een niet-invasieve (= niet-operatieve) behandeling om jouw huid te liften? De Ultherapie behandeling is een alternatief voor een chirurgische facelift en verstrakkingsoperatie. De behandeling is ideaal om de huid van bijvoorbeeld de hals, de wenkbrauwlijn, de bovenarmen en de onderkant van de kin te liften. Dankzij de Ultherapie worden de diepere huidlagen aangepakt waardoor de huid verstevigd wordt. De behandeling biedt alle voordelen van een operatie, maar dan zonder narcose, zonder littekens en géén hersteltijd. De werking van de Ultherapie behandeling berust op geluidsgolven waarmee de huid tot 5 millimeter diepte kan worden verhit. Ook wordt de onderliggende spier- en vetlaag aangepakt, lagen die normaal gesproken alleen met een chirurgisch mes te bereiken zijn.

Meer informatie

Prijzen

Wil je weten wat een specifieke Ultherapie behandeling inhoudt en wat de kosten zijn? Neem even contact met ons op dan geven we je alle informatie.

Neem contact op ››

HydraGold

De HydraGold is een gezichtsbehandeling die bestaat uit drie stappen. Het reinigen van de huid en het verwijderen van dode huidcellen door middel van exfoliatie en een milde peeling om de poriën vrij van vuil te maken. Vervolgens worden diepe onzuiverheden uit de huid gezogen, met een speciaal ontwikkeld apparaat, een soort stofzuigertje. Deze onzuiverheden worden verzameld in een reservoir en dat kan erg bevredigend zijn voor iedereen die een sterke maag heeft. Tijdens dit proces worden vitale voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur de huid ingesluisd. De HydraGold is een vorm van hydradermabrasie, een milde variant op de meer ingrijpende behandelingen zoals chemischepeelings of dermabrasie, maar met hetzelfde doel: een nieuwe, jonge huidlaag tevoorschijn toveren. Hydradermabrasie is ontwikkeld als alternatief voor microdermabrasie, wat de huid soms gedehydrateerd kan achterlaten. Zoals microdermabrasie, maar dan met serums in plaats van kristallen. De HydraGold een 11 in 1 systeem waarbij veel unieke behandelingen aangeboden kunnen worden.

HydraGold - Ulthera