Gold bodyshape

De Gold Bodyshape methode wordt gezien als hét alternatief voor liposuctie en is een nieuwe manier om met blijvend resultaat vet te verwijderen. De behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via ultrasone geluidsgolven. Deze afgebroken vetcellen worden getransporteerd naar de lever dankzij het lymfatische systeem en de bloedcirculatie en verlaten op natuurlijke wijze het lichaam. Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op kleine lokale zones waar het moeilijk verdwijnt. De hoeveelheid vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken, we kiezen ervoor om per behandeling kleine zones te behandelen voor een mooi (en veilig) resultaat.

Bij het intake gesprek gaan we na of je in een goede gezondheid verkeert. De therapeut bespreekt met jou welk gebied er behandeld gaat worden. Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van de vetophopingen en het doel dat je voor ogen hebt. Een combinatiebehandeling of een aangepast voedingspatroon kan geadviseerd worden om tot een goed eindresultaat te komen. Gold Bodyshape is geen alternatief voor afvallen: het gaat slechts om het verwijderen van kleine, lokale vetophopingen.

Contra indicaties

Contra-indicaties zijn onder andere obesitas, ziekten en afwijkingen van de leverfunctie, diabetes, metalen prothesen nabij het behandelgebieden of stofwisselingsziekten.

Tijdens de behandeling

Na het aanbrengen van een contactgel worden er twee verschillende behandelkoppen op het te behandelen gebied gebracht. Er worden roterende bewegingen met de behandelkop uitgevoerd om zodoende alle vetcellen te treffen De behandeling is geheel pijnloos, je zal slechts kleine tintellingen of warmteprikkels waarnemen. Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid. De behandeling kan vervelend zijn voor klanten die lijden aan overgevoeligheid, zeker ter hoogte van het trommelvlies.

Wat is het resultaat?

Efficiënte en uitmuntende resultaten voor de verwijdering van cellulitis en lokale vetophopingen. We krijgen het gewenste silhouet op de plaatsen daar waar we het willen. Na de eerste behandeling kan er tot 5 cm omtrek vermindering plaatsvinden.

Binnen een maand zal je blijvende resultaten zien, met 1 behandeling per week.

BehandelgebiedPrijs per behandeling
Per zone per behandelingn€ 175,-
Kuur van 3 behandelingen€ 450,-
Kuur van 6 behandelingen€ 750,-
Kuur van 8 behandelingen€ 950,-

Droomlichaam

Wat is Altum Sculpt

De Altum Sculpt werkt op basis van electromagnetische straling van een hoge frequentie, net als een MRI in het ziekenhuis dat doet. Tijdens een sessie van 30 minuten zorgt de Altum Sculpt voor 25.000 spiercontracties. Stel je voor: 25.000 supramaximale contracties. Dat lukt je zelfs met de beste intenties niet in de sportschool.

Studies hebben aangetoond dat gemiddeld 19% van het overtollig vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt. Wanneer we er strakker uit willen zien gaat het niet alleen om vet, immers bestaat ons lichaam voor 30-40% uit spierweefsel. Minder vet en meer definitie van de spieren is nu mogelijk met de Altum Sculpt. De zones die behandeld kunnen worden zijn de buik, de billen, de bovenarmen en kuiten.

Het resultaat van Altum Sculpt

Je voelt de eerste tastbare resultaten meteen na de behandeling. Echt positieve resultaten mag je verwachten 6 weken na de laatste behandeling. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten. In de sportschool zul je merken dat je 'core' sterker is geworden en dat je de oefeningen beter en makkelijker zult kunnen volhouden.

Body Wizard

Tijdens de Body-Wizard Cryolipolyse behandeling bij Gold Beauty wordt plaatselijk vet bevroren. Deze behandeling behoeft geen naalden of operatie en heeft geen hersteltijd. Een cryolipolyse behandeling is een nieuwe methode om vet te verliezen. Vetcellen van probleemgebieden worden bevroren en op een natuurlijke manier door het lichaam zelf afgevoerd.

Lees meer

Behandelingen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.