Huidverbetering

Blijvend genieten van een jongere, mooier ogende huid, vol gezondheid, vitaliteit en vrij van pigmentvlekken. Met intensieve en veilige huidbehandelingen, zonder chirurgie, vreemde stoffen of bijwerkingen. Onze behandelingen zorgen ervoor dat jouw huid versterkt wordt en daarmee ook rimpels minimaliseren, poriën verkleinen, pigmentatie verlichten en acne of acne littekens minder zichtbaar zijn.

Onze behandelingen zijn al te boeken vanaf € 69,-.

Huidverzorging

(45 minuten) - IMAGE Skincare

Onze huidverzorging bestaat uit:

 • Milde reiniging van de huid
 • Milde peeling, aangepast op jouw huidtype
 • Verwijderen van onzuiverheden
 • Een crème masker (hydraterend, verzachtend of verstevigend)
 • Verzorging van de huid met een toner, exfoliant, serum, oogcreme en dag- of nachtcrème
 • Advies om je huid zelf in topconditie te brengen en houden

IMAGE Skincare

Behandelingen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Aanvullende behandelingen

Fractional Laser

Om de huid te verjongen kun je kiezen voor een laserbehandeling. Gold Beauty werkt met een non - ablatieve fractional laser: Ellipse Frax (1550 nm). Bij deze methode worden de onderste huidlagen geactiveerd zodat deze zich gaan vernieuwen. Elastine en collageen wordt daardoor sneller aangemaakt waardoor de huid voller en veerkrachtiger oogt. Deze laserbehandeling is ideaal om zonder gebruik van naalden het gewenste resultaat te bereiken. Gold Beauty kan verschillende huidproblemen behandelen met de Ellipse Frax laser.

Prijs | v.a. €75

Meer informatie

Oxybright

Zeg maar vaarwel tegen pigmentvlekjes, een doffe huid en oneffen huid. Je ziet direct resultaat. Deze behandeling creëert een stralende, egalere huidtoon en textuur door het gebruik van de ® Rejuvenation Extraction peel capsule en een peel Brightening capsule. Er wordt gestart met een hydraterende reiniger en milde exfoliatie. Om de huid verder te verhelderen wordt de ® Skin lightening sheet Masque aangebracht. Het masker minimaliseert de productie van overtollig pigment en biedt rijkelijk hydratatie voor de huid. De behandeling wordt afgesloten met krachtige ZO® antioxidanten, co-enzymen en zonbescherming.

Prijs | 1 behandeling 250,-
Pakket van 3 behandelingen 600,-

Carbon laser peel

(45 minuten)

De carbon laser peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van rimpels, grove poriën, acne/littekentjes en het herstellen van een vette huid. De carbon laser werkt van binnenuit en stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid worden sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Eén carbon laser peeling behandeling voor huidverjonging of huidverbetering heeft al zichtbaar resultaat. Het is een veilige en pijnloze behandeling met de Q-Switch ND Yag Laser speciale carbonpeeling (medisch koolstof, minerale modder van vulkanische steen en verscheidene natuurlijke plantaardige extracten en kruiden extracties) en carbonlens.

De carbon geschikt voor verkleuring onder de oksels

Prijs | €150 per behandeling | €350 voor 3 behandelingen.

GreenPeel

(60 minuten)

Ontdek je natuurlijke schoonheid met de krachten van de natuur
De GreenPeel behandeling is een Aziatische peeling en de enige kruidenpeelingmethode met een gebruiks- en ervaringsperiode van meer dan 50 jaar. Deze behandeling kan zonder schadelijke bijwerkingen vaker herhaald worden. Ook afzonderlijke lichaamsdelen zoals de rug, buik, bovenarmen en dijen kunnen naar wens behandeld worden.

Prijs | €150 per behandeling | €400 voor 3 behandelingen.

Oxygen Glow

Zuurstofbehandeling van Image Skincare. Een ontspannende anti-aging behandeling met het unieke bruisende zuurstof masker. Het zuurstof masker voel je tijdens de inwerktijd bruisen op de huid. Vooraf krijgt de huid een milde peeling op basis van enzymen die de dode huidcellen verwijderen in combinatie met microdermabrasie. Hierdoor is de huid in staat om de hoge dosis actieve werkstoffen op te nemen. 

Wat doet de oxygen glow
Het zuurstofmasker stimuleert de zuurstofvoorziening in de huid. De huid krijgt een frissere uitstraling met een mooiere kleur en zal gladder aanvoelen.

Prijs | €125

Baby Skin injections

(60 minuten)

Met de baby skin mesotherapy bereiken wij uitstekende resultaten bij het tegengaan van huidveroudering en bij de behandeling van bepaalde rimpels die niet met fillers of Botox, behandeld kunnen worden. Deze skinbooster zorgt bovendien voor een gezonde en stralende teint. Bij een Baby Skin Mesotherapy behandeling wordt met behulp van een heel dun naaldje een kleine hoeveelheid vloeistof Viscoderm Skinko geïnjecteerd. De vloeistof Viscoderm Skinko is een zeer effectieve en doeltreffende anti-aging cocktail die bestaat uit niet gecrossed linked hyaluronzuur, de vitamines A, B, D en E, aminozuren en groeifactoren.

Prijs | €200 per zone | €350 voor het gehele gelaat.

Meer informatie

Cosmelan

wordt wereldwijd gebruikt door huidtherapeuten en dermatologen en wordt gezien als de gouden standaard bij de behandeling van pigment. Onderstaande hardnekkige pigmentaandoeningen zijn perfect te behandelen door middel van Cosmelan.

 • Zwangerschapsmasker (melasma)
 • Ouderdomsvlekken (lentignes solaris)
 • Pigment dat ontstaan is na trauma (post inflammatoire hyperpigmentatie)
 • Pigmentatie ontstaan na medicatie gebruik
 • Zonbeschadiging

Indien u meer informatie wenst over de Cosmelan behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u, nodigen wij u graag uit bij GOLDBEAUTY voor een vrijblijvend consult.

Neem contact op ››

Aanvullende behandelingen

Casmara maskers

(20 minuten)

Het Spaanse merk Casmara heeft een 8-tal alginaatmaskers in haar assortiment. Deze maskers met een hoge concentratie aan werkstoffen, kun je in plaats van een crèmemasker additioneel boeken bij een behandeling naar keuze.

Prijs | €35

Meer informatie

Lees hier meer over de Skindetector Pro 5.0

Lees meer ››