Fractional Laser

Om de huid te verjongen kun je kiezen voor een laserbehandeling. Gold Beauty werkt met een non - ablatieve fractional laser: Ellipse Frax (1550 nm). Bij deze methode worden de onderste huidlagen geactiveerd zodat deze zich gaan vernieuwen. Elastine en collageen wordt daardoor sneller aangemaakt waardoor de huid voller en veerkrachtiger oogt. Deze laserbehandeling is ideaal om zonder gebruik van naalden het gewenste resultaat te bereiken. Gold Beauty kan verschillende huidproblemen behandelen met de Ellipse Frax laser. Onder andere:

  • Acne(-littekens)
  • Grove poriën
  • Brandwonden
  • Huidveroudering
  • Rosacea
  • Striae(striemen)

Ook littekens van bijvoorbeeld een keizersnede, openhart operatie of van ingrepen zoals liposuctie, een buikwandcorrectie of borstcorrectie kunnen verminderd worden met gebruik van een laser.

Behandelingen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Aanvullende behandelingen

Behandeling met fractional laser

Voordat we starten met de behandeling bepalen we de conditie van de huid via een huidscan of foto. Bij de laserbehandeling met de Ellipse Frax (1550nm) worden zeer kleine, gecontroleerde bundels van hitte in de huid gemaakt. Het lichaam zal zelf deze gecontroleerde schade herstellen en het collageen in het gehele behandelde gebied wordt vervangen en vernieuwd.

Afhankelijk van de behandellocatie zal de huid er licht zwellen en zeer licht rood kleuren. Deze huidreactie kan 2-4 dagen aanhouden. Huidvernieuwing kan ook leiden tot lichte schilfering in de eerste week na de behandeling. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen tegen de zon om verbranding van de huid te voorkomen.

Aantal behandelingen

Voor het maximale resultaat zijn meerdere behandelingen nodig met fractional laser. Het gemiddelde aantal met de Ellipse Frax (1550nm) laser ligt tussen de 3-6 behandelingen. De behandelingen worden vaak in kuurverband geadviseerd met een tussentijd van 4-6 weken.

Bij de behandeling van (acne-)littekens of striae is het resultaat blijvend. Daarbij is het wel belangrijk dat de acne onder controle is waardoor er geen nieuwe littekens ontstaan en dat bij striae de huid goed wordt verzorgd om nieuwe striae te voorkomen.

BehandelingPrijs
Klein oppervlak
(bijv. één litteken)
v.a. € 75,-
Middelgroot oppervlak
(bijv. voorhoofd, rond de ogen, enkele littekens of striae)
v.a. € 150,-
Groot oppervlak
(bijv. volledige gezicht)
€ 300,-
TABEL MET WITTE ACHTERGROND
Scroll naar boven