Mesotherapie

Hoe voelt het?

Van echte pijn tijdens en na een behandelsessie is geen sprake, klanten geven aan dat het te vergelijken is met 1 voor 1 haren trekken.

Wat is mesotherapie precies in?

Mesotherapie ingezet om haaruitval te behandelen. Met behulp van injecties wordt het haarverlies gestopt en nieuwe haargroei gestimuleerd. De ingrediënten die worden geïnjecteerd bestaan uit een combinatie van natuurlijke ingrediënten:

  • aminozuren
  • antioxidanten
  • vitamines.

Wat is het verschil tussen mesotherapie en een PRP behandeling?

Een PRP behandeling bestaat uit meerdere injecties met lichaamseigen plaatjesrijk bloedplasma, terwijl bij mesotherapie onder meer verschillende vitamines en anti-oxidanten geïnjecteerd worden.

Ben ik geschikt voor mesotherapie?

Uw geschiktheid wordt door een ervaren specialist bekeken en geadviseerd. Mesotherapie kan uitkomst bieden aan mannen en vrouwen die ook te maken hebben met haaruitval als gevolg van Alopecia. Ook haaruitval met een andere oorzaak kan behandeld worden. Het wordt ook aangeraden om na een harttransplantatie deze behandeling te ondergaan voor sneller en beter resultaat.

Wat kan ik verwachten na een mesotherapie behandeling?

Uw hoofdhuid kan door het injecteren wat gevoelig zijn. Wees voorzichtig met het aanraken van en wrijven over de behandelde huidoppervlakte. Het is belangrijk om krabbelen te vermijden, dit kan immers tot wondjes leiden die in extreme gevallen ontstoken kunnen raken. Gun de geïnjecteerde stoffen de kans om optimaal te kunnen werken. de eerste 72uur na de behandeling uw hoofd niet nat maken en/of uw haar niet te wassen. Zweten wordt eveneens afgeraden. Stel daarom een sauna bezoek of een intensief uurtje sporten een paar dagen uit.