Injectables

Fillers zijn de perfecte oplossing voor direct zichtbaar resultaat. Met deze facelift methode krijgt je huid volume terug en verdwijnen groeven en rimpels. Door natuurlijk verlies in volume ontstaan kleine lijntjes en rimpels in het gezicht, bijvoorbeeld op de bovenlip, wangen of onder de ogen. Wanneer dit minimaal wordt opgevuld met injectable fillers, ontstaat een jeugdigere uitstraling.

Gold Beauty kan met injectables meerdere zones in het gelaat aanpakken en behandelen. Het vergroten of verstevigen van de lippen en het verbeteren van de contouren hoort daar ook bij. Onze artsen zijn getraind en gecertificeerd in cosmetische behandelingen met injectables die gericht zijn op de verbetering en verjonging van de huid. De arts zal samen met jou het gewenste resultaat bespreken en opbouwen. Er wordt uitgebreid advies gegeven over de filler behandeling die het beste past bij jouw gezicht. 

Deskundigheid, kwaliteit en veiligheid staat bij onze artsen hoog in het vaandel en daarom bezoeken zij regelmatig masterclasses en krijgen zij hiernaast bijscholing en trainingen op het gebied van medisch esthetische behandelingen met injectables Onze artsen kennen een hoge prioriteit toe aan kwaliteit, service, hygiëne, comfort en nazorg. Hierbij staan de wensen en ervaringen van onze cliënten centraal.

Je ziet direct resultaat van de filler. Na de behandeling kan een zeer lichte roodheid of kleine zwelling optreden. Er is een kleine kans op blauwe plekken. Deze vervagen na 2-3 dagen. Het is belangrijk om de huid in de eerste 24 uur voorzichtig te reinigen zonder druk.

Prijzen Injectables

Wil je weten welke filler behandelingen wij aanbieden, wat ze inhouden en wat de prijzen zijn? Neem even contact met ons op dan geven we je alle informatie.

Behandelingen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.