Permanente make-up

Met onze 3D Hairstroke Eyebrows verwerven we nationale en internationale bekendheid. Ervaar waarom jaarlijks meer dan 1000 uiterst tevreden klanten voor Gold Beauty kiezen.

Gold Beauty zorgt voor een gelaat in perfecte harmonie, volledig in balans en dat op een natuurlijke manier. Een combinatie van kunst en wetenschap, met een subtiel en verfijnd resultaat. Kleurstabiel, betrouwbaar en volledig in lijn met jouw natuurlijke wenkbrauwen en ogen.
De pigmenten bevatten geen ijzeroxide, AZO, nikkel, teratogene stoffen of zware metalen. Ze blijven dus niet permanent in de huid. Het resultaat is blijvend gedurende 2 tot 5 jaar voor de eyeliner en 1 tot maximum 1,5 jaar voor de wenkbrauwen.

Behandelingen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Wenkbrauwen door Gold Beauty

Naar aanleiding van jouw wensen, de mogelijkheden en technieken, zoals hairstroke-, 3D techniek, schaduw techniek (magic shading of ombre techniek) of microblading kan er altijd een mooie wenkbrauw worden gezet. Dunne of onregelmatige haargroei, eventuele littekens in de wenkbrauw zijn imperfecties die Gold Beauty perfect kan oplossen. Door passie, techniek en ervaring helpen we je de perfecte wenkbrauw te creëren.

Deze behandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

Permanente make-up voor wenkbrauwenPrijs
Microblading 3D 1e behandeling€ 400,-
3D Airbrush powdereffect 1e behandeling€ 400,-
Gold brows (airbrush icm hairstoke) 1e behandeling € 400,-
Nabehandeling€ 200,-
Nabehandeling binnen 6 maanden€ 100,-
Nabehandeling 6 / 12 maanden€ 150,-
Nabehandeling 12 / 18 maanden€ 200,-
Nabehandeling 18 / 24 maanden€ 300,-
Nabehandeling na 24 maandennieuw prijs


Een nazorginstructie krijg je mee bij de behandeling.

Eyeliner door Gold Beauty

Ogen zijn de vensters van de ziel en vooral oogleden en wimpers laten je ogen spreken. Met pigmentatie tussen de wimperhaartjes zorgen we voor een natuurlijke en volle oogopslag. Dat kan zowel op het onder-als het bovenooglid. Een fijn, haast onzichtbaar ooglijntje maakt de ogen intenser. Perfect voor wie van natuurlijke look houdt. Omdat smaken verschillen, bespreken we eerst uitgebreid de wensen en gebruikte technieken.

Deze behandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

Permanente make-up voor ogenPrijs
Infralashes (dunne eyeliner) boven€ 200,-
Infralashes onder€ 200,-
Dipliner infralashes€ 250,-
Infralashes boven en onder€ 350,-
Eyeliner boven€ 350,-
Nabehandeling eyeliner of infralashes€ 100,-


Een nazorginstructie krijg je mee bij de behandeling.

TABEL MET WITTE ACHTERGROND
Scroll naar boven