Slide 2 home goldbeauty
Buikvet verwijderen zonder operatie

Buikvet verwijderen zonder operatie

Buikvet verwijderen hoeft niet vervelend te zijn. Beautysalon Gold Beauty heeft drie effectieve behandelingen om blijvend vet te minderen en te verwijderen. Ze zijn allen geheel zonder operatie en dus vrijwel pijnloos. Om een beter beeld te krijgen van hoe wij nou precies buikvet verwijderen, zetten we alle behandelingen voor je op een rijtje.

Buikvet verwijderen Gold Beauty

BUIKVET VERWIJDEREN MET GOLD BODYSHAPE

Onze Gold Bodyshape methode is hét alternatief voor een liposuctie en is perfect voor buikvet verwijderen. Het geeft blijvende, efficiënte en uitmuntende resultaten voor de verwijdering van lokale vetophopingen en cellulitis. Ultrasone geluidsgolven veroorzaken een implosie van vetcellen. Het lymfatisch systeem en de bloedcirculatie transporteren vervolgens de afgebroken vetcellen naar de lever. Zo verlaten ze je lichaam op een natuurlijke wijze en komen ze niet meer terug. De behandeling is speciaal gericht op kleine zones. Voor een veilig en mooi resultaat mag de hoeveelheid vet die vrij komt namelijk niet te groot zijn zodat het lichaam in staat blijft om het te verwerken.

Vóór de behandeling voeren we eerst een intake gesprek om te bepalen of je in een goede gezondheid verkeert en welk gebied er nou precies behandeld gaat worden. Ook bespreekt de therapeut met jou hoeveel behandelingen er nodig zijn. Dit hangt af van het doel dat jij voor ogen hebt en de ernst van de vetophopingen. Soms adviseren wij ook een aangepast voedingspatroon om tot het gewenste resultaat te komen. Bedenk wel dat onze behandeling voor vet verwijderen buik niet een alternatief is voor afvallen. Het gaat echt alleen om het verwijderen van lokale, kleine vetophopingen.

Tijdens de behandeling maken wij roterende bewegingen met behandelkoppen om zo alle vetcellen te treffen. Buiten het waarnemen van kleine tintelingen of warmteprikkels is dit geheel pijnloos. Wel kan het soms vervelend zijn ter hoogte van het trommelvlies voor mensen die lijden aan overgevoeligheid. Na de eerste behandeling kan er tot wel 5 centimeter omtrek vermindering aan buikvet plaatsvinden. Zo krijg je het gewenste silhouet op de plaatsen waar je het wilt!

VET VERWIJDEREN BUIK MET ALTUM SCULPT

Buikvet verwijderen werkt ook uitstekend met onze Altum Sculpt behandeling. Door middel van electromagnetische straling van een hoge frequentie zorgt de Altum Sculpt voor vele supramaximale spiercontracties. Het verwijdert 19% van het overtollig vet en je spiermassa neemt met 16% toe. Zo krijg je heel gemakkelijk een mooiere en strakkere buik! De eerste tastbare resultaten voel je al direct na de behandeling. Zes weken later mag je echt positieve resultaten verwachten, die daarna nog zullen blijven doorzetten.

VET VERWIJDEREN BUIK MET BODY WIZARD CRYOLIPOLYSE

Buikvet verwijderen kan ook nog op een andere manier. Tijdens de Body Wizard behandeling wordt plaatselijk vet op de probleemgebieden bevroren zodat het lichaam ze op een natuurlijke wijze af gaat voeren. Ook bij deze behandeling zijn er geen operatie of naalden nodig en heb je ook geen last van een hersteltijd. Geweldig!

Buikvet verwijderen Gold Beauty

BUIKVET VERWIJDEREN?

Hebben wij jouw interesse gewekt om nu toch eindelijk van dat overtollige buikvet af te komen? Voor een strakke buik maak je snel en gemakkelijk een afspraak voor een van onze vet verwijderen buik behandelingen. Wij kijken ernaar uit om jouw buik weer mooi en strak te maken!

Neem contact op

Voor welke behandeling?
Facelift
Huidverbetering
Permanente make-up
Figuurcorrectie
Definitief ontharen
Injectables
Anders (toelichting in onderstaand veld)

GERELATEERDE ONDERWERPEN

  • Vet bevriezen Rotterdam
  • Figuurcorrectie
  • Brazilian Butt Lift zonder operatie
  • Beautysalon Rotterdam

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close