Slide 2 home goldbeauty
Permanente eyeliner Rotterdam is voor ieder die van naturel houdt

Permanente eyeliner Rotterdam is voor ieder die van naturel houdt

Houd jij van een natuurlijke look? Wil je dat de vensters tot jouw ziel meer opvallen? Jaarlijks kiezen er meer dan 1000 uiterst tevreden klanten voor beautysalon Gold Beauty. Velen daarvan maken gebruik van de permanente eyeliner Rotterdam. Door middel van pigmentatie tussen de wimperhaartjes zorgen wij ervoor dat jouw ogen gaan spreken. Een fijn, bijna onzichtbaar lijntje maakt de ogen al intenser en zorgt voor een natuurlijke en vollere oogopslag. Perfect voor wie van een natuurlijke look houdt!

Gold Beauty combineert kunst met wetenschap. Hierdoor komt je gelaat op een natuurlijke manier volledig in balans en perfecte harmonie. De permanente eyeliner Rotterdam kan worden aangebracht op zowel het onder- als het bovenooglid. Ondanks de naam is permanente eyeliner Rotterdam niet permanent, maar semi-permanent. Dit komt omdat de pigmenten geen ijzeroxide, AZO, nikkel, teratogene stoffen of zware metalen bevatten en dus maar tijdelijk in de huid blijven. Dat is wel zo gezond. Maar wees niet bang. Je hoeft niet elke maand terug te komen. Met permanente eyeliner Rotterdam blijf je namelijk zo’n 2 tot 5 jaar resultaat zien!

Permanente Eyeliner Rotterdam Gold Beauty

PERMANENTE EYELINER ROTTERDAM: DE RISICO’S

Bij risico’s denk je waarschijnlijk meteen aan vervelende bijwerkingen. Hier hoef je je met onze permanente eyeliner Rotterdam normaal gesproken, mits je in een goede gezondheid verkeerd, niet druk om te maken. Wel is het aan te raden om ervoor te zorgen dat je genoeg hebt gegeten en goed bent uitgerust voordat je aan de behandeling begint. Wanneer je last hebt van huidproblemen, allergieën, overgevoeligheidsreacties en epilepsie moet je dit altijd aan de behandelaar melden. Hetzelfde geldt voor eventueel medicijngebruik. Wij kunnen dan inschatten of de behandeling wellicht af te raden is.

Laat permanente eyeliner Rotterdam sowieso nooit aanbrengen op plekken waar je het afgelopen jaar bestraling of plastische chirurgie hebt ondergaan. Ook niet op een litteken van minder dan een jaar oud of op een plaats waar minder dan zes weken geleden permanente make-up is gezet. Hetzelfde geldt voor plaatsen waar minder dan drie maanden geleden een tatoeage of permanente make-up weg is gelaserd of de laserwond nog moet genezen, of op geïrriteerde huid zoals bultjes, zwellingen, of donkere moedervlekken. Ook als je zwanger bent of onder invloed van drugs of alcohol raden wij permanente eyeliner Rotterdam ten zeerste af. Bij  bepaalde aandoeningen raden wij het ook af. Heb je één van deze aandoeningen of gebruik je antibiotica of antistollingsmiddelen, maar wil je toch permanente eyeliner Rotterdam? Zorg dan dat je eerst met je arts overlegt wat de mogelijkheden zijn.

Permanente Eyeliner Rotterdam Gold Beauty

PERMANENTE EYELINER ROTTERDAM VOLLEDIG VOLGENS JOUW WENSEN

Ben je gezond en zit je lekker in je vel? Dan wil je dat vaak ook uitstralen. Met de permanente eyeliner Rotterdam doe je dit op een natuurlijke en veilige manier! Wij werken geheel volgens de GGD opgestelde hygiënevoorschriften en zijn in bezit van alle vergunning van GGD Rotterdam die nodig zijn. Natuurlijk houden wij altijd rekening met jouw unieke voorkeuren. Vooraf aan de behandeling bespreken wij daarom uitgebreid al jouw wensen en leggen wij de gebruikte technieken aan jou uit. Maak nu een afspraak en laat je ogen spreken. We zien je graag tegemoet!

Neem contact op

Voor welke behandeling?
Facelift
Huidverbetering
Permanente make-up
Figuurcorrectie
Definitief ontharen
Injectables
Anders (toelichting in onderstaand veld)

GERELATEERDE ONDERWERPEN

  • Permanente Wenkbrauwen Rotterdam
  • Permanente Make-up Rotterdam
  • Microblading Rotterdam
  • Beautysalon Rotterdam
  • Gezichtsbehandeling Rotterdam

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close