Slide 2 home goldbeauty
Permanente make up Rotterdam staat gelijk aan kwaliteit

Permanente make up Rotterdam staat gelijk aan kwaliteit

Word je al moe als je alleen al aan je dagelijkse make up routine denkt? Permanente make up Rotterdam of PMU Rotterdam is een handig alternatief als je geen zin of tijd hebt om elke ochtend je make up aan te brengen. Beautysalon Gold Beauty biedt verschillende behandelingen aan waardoor jouw gezicht er altijd prachtig verzorgd uitziet.

Bij permanente make up Rotterdam worden pigmenten in de opperhuid aangebracht. Het lijkt een beetje op tatoeëren, maar dat is het niet. Een tatoeage wordt namelijk geplaatst in het onderhuids bindweefsel. Hierdoor blijft het er permanent zitten. PMU rotterdam is daarentegen niet permanent, omdat de epidermis zich steeds vernieuwd. Daarnaast gebruiken wij pigmenten die geen teratogene stoffen, AZO, zware metalen of ijzeroxide bevatten. De pigmenten blijven daardoor minder lang in de huid achter, maar dit maakt de behandeling wel een stuk gezonder. Gold Beauty verkiest kwaliteit boven kwantiteit en daarmee gezondheid boven het aantal nodige behandelingen. Bij permanente make up Rotterdam moet je misschien wel iets eerder terugkomen dan bij sommige andere PMU aanbieders, maar je gezondheid krijgt zo wel de prioriteit. Daar komt ook nog eens bij dat het niet eens zo heel veel scheelt. Onze eyeliner blijft bijvoorbeeld maar liefst 2 tot wel 5 jaar zitten!

Permanente Make Up Rotterdam Gold Beauty

PERMANENTE MAKE UP ROTTERDAMBEHANDELINGEN

Gold Beauty biedt drie verschillende permanente make up Rotterdam behandelingen aan:

 • Wenkbrauwen
  Passie, techniek en ervaring zijn de ingrediënten die wij gebruiken om perfecte wenkbrauwen te creëren. Wij hebben verschillende mogelijkheden en technieken voor het zetten van pmu wenkbrauwen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de schaduw techniek (ombre of magic shading), microblading, hairstrokes, of de 3D-techniek. Of het nou gaat om littekens in de wenkbrauwen of dunne of onregelmatige haargroei, er zijn maar weinig imperfecties die Gold Beauty niet perfect op kan lossen.
 • Eyeliner
  Permanente make up rotterdam is er ook voor de ogen. Onze permanente eyeliner is perfect voor ieder die van een natuurlijke look houdt. Met pigmentatie tussen de wimperhaartjes creëren we een natuurlijke volle oogopslag. Door middel van een fijn lijntje op het boven- of onderooglid maken wij jouw ogen intenser. Voorafgaand aan de behandeling bespreken we eerst uitgebreid al jouw wensen zodat we de behandeling geheel op jouw voorkeuren kunnen afstemmen.
 • Lip blush
  PMU rotterdam voor de lippen bestaat uit een handige permanente lip blush. Wij brengen een aangepast pigment aan en verbergen oneffenheden op basis van jouw huidskleur en persoonlijke voorkeur. Het verbetert de natuurlijke lip vorm, symmetrie en kleur. In het begin zien je lippen eruit alsof er lippenstift op zit, maar later wanneer ze genezen worden ze zachter. Uiteindelijk krijgen ze een subtiele, natuurlijk ogende tint. Smeer er een beetje glans of balsem op en je lippen zien er helemaal 24/7 prachtig uit!

Alle genoemde behandelingen duren ongeveer 1,5 uur. Binnen deze tijd zorgen wij ervoor dat jouw gelaat er geweldig uit gaat zien. En dat op een hele natuurlijke manier!

Permanente Make Up Rotterdam Gold Beauty

PERMANENTE MAKE UP ROTTERDAM PLAN JE DIRECT IN

Wil jij perfecte wenkbrauwen, sprekende ogen of stralende lippen? Misschien wil je zelfs wel een combinatie van de drie! Met PMU rotterdam is het allemaal mogelijk. Neem voor vragen contact op met Gold Beauty of maak meteen een afspraak. Je bent altijd van harte welkom!

Neem contact op

Voor welke behandeling?
Facelift
Huidverbetering
Permanente make-up
Figuurcorrectie
Definitief ontharen
Injectables
Anders (toelichting in onderstaand veld)

GERELATEERDE ONDERWERPEN

 • Permanente Eyeliner Rotterdam
 • Permanente Wenkbrauwen Rotterdam
 • Microblading Rotterdam
 • Beautysalon Rotterdam

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close